filter op tool

wis filter

Panel

Nieuw plan voor religieus erfgoed in Oudenbosch

Speciaal voor gemeente Halderberge vroegen we panelleden van het Citisens panel die woonachtig zijn in deze gemeente naar hun mening over religieus erfgoed. 

Panel

Hoge waardering van pensioenfilmpjes

Pensioen, een lastig onderwerp om goed uit te leggen! Daarom probeert het pensioenfonds BPF Schilders op verschillende manieren uitleg te geven. Maar werkt dat ook?

Panel

‘Gewoon’ een supergoeie effectmeting

Supergewone mensen gezocht. Met die insteek voerde Pleegzorg Nederland in 2016 één van de best gewaardeerde campagnes van het jaar.

Panel

Monitoring van klantbeleving en kwaliteit

Het publieke belang van goed vervoer is groot. In opdracht van HTM houdt Citisens de vinger aan de pols, want hoe tevreden is de reiziger?

Panel

Conservatieve christenen geven meer geld aan goede doelen dan progressieve christenen

Decennialang was het christelijke landschap in Nederland behoorlijk overzichtelijk. De kerk die iemand bezocht was in grote mate bepalend voor zijn of haar overtuigingen en ge...

Panel

Gevers vinden identiteit goed doel belangrijk, maar betrouwbaarheid en impact nog meer

Christelijke gevers vinden de identiteit van een goed doel belangrijk. Maar bij de keuze aan welke goede doelen ze geven hechten ze nog meer waarde aan de betrouwbaarheid en d...

Panel

Aan de slag voor een duurzame gemeente, mét inwoners

Voor het verduurzamen van wijken is samenwerking met inwoners noodzakelijk. Maar hoe doe je dat goed? En, waar te beginnen?