Machteld Beekhuis 06-49785821

Voor een succesvolle transitie naar aardgasvrij wonen is draagvlak essentieel. Citisens zocht uit wat Nederlanders vinden van de energietransitie. Uiteraard hebben we de analyse op basis van de 8 betrokkenheidsprofielen gemaakt - zodat we praktische inzichten met je delen. Zo is het bijvoorbveeld dat Zelfbewuste Aanpakkers en Gevestigde Beïnvloeders graag zo snel mogelijk in het proces betrokken willen worden. Stadse Nomaden en Kritische Vernieuwers zien vooral het belang in van een aardgasvrij Nederland en zijn gemotiveerd om ook hun eigen woning snel van het gas af te hebbben. Wie de 'gasklevers' zijn? Lees meer in de whitepaper.

Vragen waar we antwoord op geven
De uitkomsten van het onderzoek onder ruim 3500 mensen geven inzicht in houding en gedrag van de 8 profielen als het gaat om aardgasvrij wonen. Welke rol vinden ze dat zij zelf hebben en wat moet de gemeente doen? Wat gaat de transitie kosten en is een lening dan een oplossing?

Participatie- en communicatievoorkeuren
Als kers op de taart beschreven we in de whitepaper Aardgasvrij wonen óók de participatie- en communicatievoorkeuren van Nederlanders als het gaat over dit specifieke thema. 

Kortom: deze whitepaper is een betrouwbare basis voor je participatie- en communicatiestrategie. Succes!

Let op: het whitepaper kan in je spam-filter terechtkomen. E-mail bij problemen naar hallo@citisens.nl.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens ( zie privacy ). Je gaat ermee akkoord dat Citisens contact met je kan opnemen.